Ankündigung

Einklappen
Keine Ankündigung bisher.

Additional RJ45 Relay board for loxone?

Einklappen
X
 
  • Filter
  • Zeit
  • Anzeigen
Alles löschen
neue Beiträge

  • #16
    Zitat von hismastersvoice Beitrag anzeigen
    Hello sascha100

    you´re wellcome...

    If your german is good enough reed this thread...
    https://www.loxforum.com/forum/faqs-...nstig-erweiten

    Also you can use photocoupler and Pokeys 57 to work with 24V+
    Hi,

    I am German but I found something in the English Forum.:-)
    - Neubau EFH Einzug November 2016
    - MiniServer + Extension + Dimmer + DMX + 1-wire
    - Finder Slave Dimmer + KMtronic RS485 Relay Board
    - Start Programmierung 29.10.2016 - Fertigstellung......
    - Loxberry

    Kommentar


    • #17
      Hello Helmut,

      I have unfortunately no electronics experience. Can I implement the simple? Can you explain that to me I have nothing found (or not searched right)
      - Neubau EFH Einzug November 2016
      - MiniServer + Extension + Dimmer + DMX + 1-wire
      - Finder Slave Dimmer + KMtronic RS485 Relay Board
      - Start Programmierung 29.10.2016 - Fertigstellung......
      - Loxberry

      Kommentar


      • Helmut
        Helmut kommentierte
        Kommentar bearbeiten
        Sascha..... ich verbiege mich im Englischen und Du kommst aus D.... Kennst Du jemanden der löten kann, der ein wenig in der Elektronik bewandert ist, weiß was ein Treiber ist und wie man Optokoppler ansteuert?
        Kannst mir auch per PM antworten

    • #18
      Hallo Helmut,

      ja ich kann deutsch . Ich schreibe dir eine PN.
      - Neubau EFH Einzug November 2016
      - MiniServer + Extension + Dimmer + DMX + 1-wire
      - Finder Slave Dimmer + KMtronic RS485 Relay Board
      - Start Programmierung 29.10.2016 - Fertigstellung......
      - Loxberry

      Kommentar


      • #19
        Did anybody already use an RJ45 relay board?

        Kommentar


        • sascha100
          sascha100 kommentierte
          Kommentar bearbeiten
          Morning, I have not used it. I have used the KMtronic RS485 and that works well!

      • #20
        Thanks for your response. If I'm not mistaken, I would need an extra module for this to work?

        I only have UTP available in my "garden house". So I would need a RJ45 network relay card I guess. Next to several outputs, I would also need several inputs.

        Kommentar


        • #21
          I'm using the KMTtronic stuff. controllable with http-commands
          http://info.kmtronic.com/kmtronic-la...lay-board.html

          Kommentar


          • #22
            For the outputs you have now already a solution. For inputs, check out Pokey's 57e. Goes also over LAN.
            - Neubau EFH Einzug November 2016
            - MiniServer + Extension + Dimmer + DMX + 1-wire
            - Finder Slave Dimmer + KMtronic RS485 Relay Board
            - Start Programmierung 29.10.2016 - Fertigstellung......
            - Loxberry

            Kommentar


            • #23
              Both, thanks for the info!

              Thomas, can you give me some more details of your setup?

              [never mind what is written below. I thought that the status LED where inputs.]

              - Is it possible to see in loxone that the input on the KMTronic is changed?
              - Are the inputs pulse or on/off?

              The sketch what I want to do is the following:
              It should be possible to set the lights on in my "garden house" by switch.
              Furthermore it schould be possible to set the light to off, even when it is switched on in the "garden house". A pulse switch would be the best option, I guess.


              To come to pokey 57. My german is not that good, but if I'm not mistaken this is a self built instrument?
              Zuletzt geändert von K.Clemens; 02.Nov.2016, 18:15.

              Kommentar


              • #24
                Hi, me?? I am quite new in the topic! I am programming for a week my system and hope to move in the new house end of november. I have all infos here from the forum (and the wiki) and when I have time I will also give back some. All the people here with more experience make a great job here in the forum.

                I have KMtronic as output in use. You have one LEDs for each output. Everything you need to know about pokeys here and in the wiki be provided by Helmut.

                Give me one more month then I will introduce my system and then maybe a few of your questions are clarified.
                - Neubau EFH Einzug November 2016
                - MiniServer + Extension + Dimmer + DMX + 1-wire
                - Finder Slave Dimmer + KMtronic RS485 Relay Board
                - Start Programmierung 29.10.2016 - Fertigstellung......
                - Loxberry

                Kommentar


                • #25
                  Zitat von hismastersvoice Beitrag anzeigen
                  I'll use the RS485 Version of the KMTronic...
                  Why...

                  - less Standby-Consumption as the LAN Version
                  - 10A Relais instead of 5A from the Arduino Relais-Board
                  - easy to control it with the Loxone MS
                  - Price... Yes you need an additional Ext RS485, but if you need 6,7... Boards it make sense because of the cheaper price of each board.
                  Hello,

                  with the new release of Config 10.3 the KM-Tronic Web-Relay board is no more working fine... Lot of delay between commands and status reply.

                  Do you know if something has changed at the HTTP Virtual Outputs settings?

                  Keep in mind I've used them just fine until last wk... so I'm wondering about some last changes in the FW done for the release... here attached a setting screenshot of this Virtual Output

                  Kommentar


                  • hismastersvoice
                    hismastersvoice kommentierte
                    Kommentar bearbeiten
                    I don`t use KM-Ethernet only RS485.
                    But I use other devices with http Connection, they don`t have any delay and work fine after Update.
                    Do you use the stable verion or the public beta Config-Software?

                  • Pippo74
                    Pippo74 kommentierte
                    Kommentar bearbeiten
                    I'm using 10.3 stable release since yesterday. Last week I used the public beta without issues... Now I see the same problem with two different projects.

                    Do u also have Virtual Outputs commands with your HTTP devices ?

                    p.s. My KM-Modbus are working fine too.

                  • hismastersvoice
                    hismastersvoice kommentierte
                    Kommentar bearbeiten
                    Yes I have, 2 of my 8 Channel Control Boards for my zome-amplifers are working with http.
                    No Problem with them.
                Lädt...
                X